Анкета на БФА "Клуб и Спортисти на годината" 2013
Десетте най-добри спортисти на БФА по Ракетомоделизъм
  Име и Фамилия Клуб
1 Пламен Йорданов СК Моделист Каспичан 0
2 Слав Братоев СК Моделист Каспичан 0
3 Тошко Стоянов СК Моделист Каспичан 0
4 Антонио Петров СК Моделист Каспичан 0
5 Веслин Веселинов СК Моделист Каспичан 0
6 Николай Петров СКМ Икар-2010 Севлиево 0
7 Калоян Димитров СКМ Икар-2010 Севлиево 0
8 Борис Леков СК Моделист Каспичан 0
9 Ангел Тодоров САМ Икар гр.Дупница 0
10 Стефан Василев СКМ Икар-2010 Севлиево 0
10 Валентин Савов СК Моделист Г.Оряховица  0
0
0
0
0
0
0